خرید برگ شور بسته بندی با قیمت مناسب

خرید برگ شور

برگ شور انگور در چند سال اخیر به صورت عمده وارد بازار صیفی جات کشور شده و امروزه بسیاری از تولید کنندگان و فعالان این حوزه این محصول را در بسته بندی های متنوع و با قیمت مناسب روانه ی بازار می کنند.

برگ انگور یا همان برگ مو در ماه های منتهی به بهار و اوایل تابستان در برخی از مناطق کشور به صورت عمده توسط کشاورزان جمع آوری و مقداری از آن به صورت تازه خوری و اغلب آن برای شور کردن و فرآوری عرضه می شود. این محصول باید به صورت تازه مصرف شود و برای اینکه بتوان در تمام طول سال از آن استفاده کرد باید شور شده و در بشکه ها و ظرف های مخصوص و جای مناسب نگهداری شود تا فاسد و خراب نگردد. نوع انگور در کیفیت، اندازه و دوام برگ ها تاثیر دارد به همین دلیل فقط برخی از انواع انگور برگ های آن ها در تیراژ بالا جمع آوری و وارد بازار می شود. از انواع انگور های مناسب برای جمع آوری برگ های آن می توان به کلاهداری و کشمشی بی دانه اشاره کرد که در برخی نقاط کشور از جمله شمال شرق و شمال غرب موجود می باشد.

برگ انگور شور شده بسته بندی

برگ انگور( مو ) در سال های قبل اغلب به صورت فله روانه ی بازار می شد، در چند سال اخیر با توجه به گسترده شدن بازار آن در داخل کشور و همچنین صادرات، انواع بسته بندی این محصول نیز روانه ی بازار داخلی و خارجی شده و با استقبال خوبی از طرف مصرف کنندگان مواجه شده است. برگ های شور شده انگور در برخی از واحد های تولید به صورت شیشه ای در وزن 680 گرم بسته بندی می شوند که هم در داخل کشور و هم برای صادرات مورد استفاده قرار می گیرند.

انواع دیگری از بسته بندی از جمله وکیوم هم در چند سال اخیر مورد استقبال قرار گرفته است، این نوع بسته بندی به دلیل اینکه در داخل وکیوم هیچ نوع گاز و هوایی باقی نمی ماند ماندگاری بالاتری را داشته و همچنین برای حمل و نقل نیز در مقایسه با نوع  بسته بندی شیشه هزینه کمتری را داراست. برای این نوع بسته بندی از دستگاه های وکیوم سیل صنعتی و خانگی بسته به تیراژ مورد نظر استفاده می شود، از جمله مشتریان خارجی عمده این نوع بسته بندی می توان به کشور ارمنستان اشاره کرد و در مقابل برای بسته بندی شیشه ای می توان از کشور عراق نام برد.

پتانسیل بالای این محصول برای صادرات، بسیاری از تولید کنندگان و کارآفرینان را مجاب کرده تا برای عرضه انواع بسته بندی آن با کیفیت بالا اقدام کنند. استفاده از روش های نوین و خلاقیت در ارائه انواع بسته بندی به گسترش بازار این محصول کمک می کند و علاوه بر بازار داخلی، در بازار خارجی نیز باعث افزایش فروش و برند سازی برگ انگور شور شده کمک شایانی می کند.

با توجه به حجم بالای برگ انگور نسبت به وزن آن، در هنگام جمع آوری و برداشت این محصول از تاکستان ها باید بسیار مراقب بود تا برگ های باکیفیت و سالم وارد کارگاه های فراوری شود تا در هنگام بسته بندی محصولی باکیفیت و سالم روانه ی بازار شود. سورت بندی و نظارت دقیق در هنگام جمع آوری این محصول به ایجاد یک بسته بندی باکیفیت و شکیل جهت عرضه به بازار منتهی می شود، به همین دلیل تولید کنندگان باید در این امر دقت کنند تا در بازار داخلی و صادرات با شکست مواجه نشوند.

موارد مصرف برگ شور

بخش قابل توجهی از برگ انگور شور شده برای غذای محلی خوشمزه ای به نام دلمه مورد استفاده قرار می گیرد که در بسیاری از شهر های ایران جزوه غذاهای اصلی برای طبخ محسوب می شود. مواد لازم برای دلمه معمولا برنج و مخلفات دیگری همچون گوشت چرخ کرده، لپه، سبزیجات و برخی چاشنی های دیگر می باشد که در نقاط مختلف کمی متفاوت است، این مواد را به صورت نیم پخت یا خام( بهتر است برای برگ شور شده موادی که در داخل آن قرار می گیرند خام باشد ) در داخل برگ های انگور می ریزند و می پیچند و در داخل زودپز یا قابلمه قرار می دهند و بعد از یک الی دو ساعت آماده ی خوردن می شود.

اگر برگ انگور مورد استفاده تازه باشد بهتر است مواد مورد استفاده در داخل آن نیم پخت باشند اما اگر برگ شور شده باشد به دلیل آن که ضخیم تر است، برای پخته شدن بهتر است موادی که داخل آن می ریزیم خام باشد تا زمان بیشتری برای پخته شدن وجود داشته باشد تا برگ همراه مواد نیز کاملا پخته شود.

 

اطلاعات تماس :

تلفن همراه بهنام جاهدی : ۱۶ ۵۳ ۹۱۶ ۹۱۵ ۹۸+
ایمیل : behnamjahedibrand2015@gmail.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *