خرید برگ انگور تازه به صورت عمده

خرید برگ انگور

برگ انگور(مو) به صورت تازه چالشی است که خریداران عمده برای رفع آن باید به دنبال راهی مناسب باشند تا از فاسد و خراب شدن آن جلوگیری شود، برای این منظور باید تدابیری جهت حمل و نقل و بسته بندی مناسب برگ انگور انجام شود.

برگ انگور(مو) به صورت عمده فقط در دو نقطه کشور جمع آوری و عرضه می شود، در باقی مناطق به صورت محدود برداشت انجام می شود، به همین سبب بسیاری از شهر های بزرگ که خواهان خرید این محصول هستند باید برای خرید به این مناطق مراجعه کنند و با توجه به به اینکه برگ انگور تازه بعد از جمع آوری اگر در چند روز اول عرضه و ارسال نشود کهنه و خراب شده که این موضوع حساسیت نوع برداشت، بسته بندی و حمل و نقل آن را بالا می برد.

برداشت برگ انگور در ماه های محدودی از سال انجام می گیرد، بر اساس آب و هوا از اویل بهار تا اواخر آن در برخی از نقاط کشور به صورت محدود جمع آوری برگ مو صورت می گیرد که در مناطق گرمسیر کمی زودتر و در مناطق سردسیر کمی دیرتر این اتفاق می افتد، البته نوع برگ انگور(مو) بستگی به نوع خود انگور دارد، به طور مثال انگور کشمشی بدون دانه برگ های گردتر و ظریف تری دارد اما انگور سیاه برگ های کوچکتری با شکل پنجه کلاغی دارد و انگور کلاهداری برگ های بزرگتری را داراست.

برگ انگور تازه

نوع مصرف برگ انگور

بیشترین مصرف برگ انگور جمع آوری شده برای پخت غذای بومی دلمه اس که در بسیاری از شهر های ایران و حتی کشور های همسایه محبوب است، البته در فرمول دستپخت این غذا در مناطق مختلف تفاوت هایی وجود دارد، اما پایه مشترک همه ی آن ها برگ انگور یا همان برگ مو است. مواد غذایی آماده شده که از برنج، گوشت و چاشنی های مختلف تهیه شده را در داخل برگ های انگور میریزند و به صورت لوله ای یا مربعی برگ ها را می پیچند تا مواد داخل آن ها بیرون نریزد، در مرحله بعد برگ های پیچیده شده را در داخل قابلمه یا زودپز و در رستوران ها در داخل اوتوکلاو قرار می دهند به مدت چند ساعت برگ ها همراه محتویات داخلشان بخارپز شده و غذای مورد نظر آماده خوردن است.

نوع برگ های انگوری که برای پخت غذای دلمه استفاده می شود معمولا از دو نوع کلاهداری و کشمشی بی دانه است، زیرا این دو نوع برگ های بزرگ تر، شکل گردتر و ضخامت مناسب تری را دارا هستند. خاستگاه انگور کلاهداری شمال شرق کشور یعنی استان خراسان شمالی است و باغ های انگور کشمشی بی دانه بیشتر در مناطقی از شمال غرب و غرب کشور وجود دارند. در این مناطق بسیاری از فعالان با ایجاد کارگاه هایی اقدام به جمع آوری برگ های این نوع انگور ها در اوایل بهار تا اواسط تابستان می کنند، که مقداری از برداشت را به صورت تازه خوری روانه ی بازار کشور می کنند و اغلب برگ های جمع آوری شده برای فراوری و شور کردن جهت مصرف در کل سال روانه ی کارگاه ها و کارخانجات می شوند، که این موضوع مشکل فصلی بودن و محدود بودن خرید و فروش این محصول را حل می کند.

مصرف برگ مو

بسته بندی برگ انگور

برگ انگور یا همان برگ مو برای تازه خوری معمولا در جعبه های میوه و به صورت فله بسته بندی و روانه ی بازار می شود، اما از مشکلات این نوع عرضه کم بودن مدت مصرف این محصول می باشد زیرا اگر از زمان برداشت تا عرضه آن در بازار بیشتر از یک هفته بگذرد باعث کهنگی برگ انگور شده و برای مصرف جهت پخت غذا مناسب نمی باشد.

برخی از کارآفرینان فعال در حوزه ی محصولات جانبی انگور برای رفع مشکل محدود بودن مصرف برگ مو اقدام به برداشت این محصول و شور کردن آن کرده اند، که این راه حل باعث ماندگاری بالای این محصول و استفاده ی آن در طول کل سال می شود. برگ های شور شده در بشکه های بزرگ 220 لیتری نگهداری می شوند و به دو صورت فله و بسته بندی روانه ی بازار می شوند. انواع بسته بندی شور برگ انگور در وزن های مختلف و شکل های گوناگون عرضه می شوند که نوع شیشه ای آن شناخته شده تر هست، اما انواع بسته بندی های جدید پاکتی متالایز نیز به تازگی روانه ی بازار شده اند که با استقبال خوبی از سوی مصرف کنندگان روبرو شده است.

برگ شور انگور در کارگاه ها و کارخانجات با برند های مختلفی بسته بندی می شوند که محتویات داخل آن برگ انگور، آب، نمک و سرکه می باشد. کیفیت بالای برگ انگور برداشت شده و نوع برداشت در کیفیت نهایی محصول بسته بندی شده در این کارخانجات تاثیر زیادی دارد، به همین دلیل قبل از خرید این محصول باید از نوع برگ برداشت شده و منطقه ی برداشت آن اطلاع داشته باشید تا انتخاب درستی انجام دهید.

بسته بندی برگ انگور

 

 

 

اطلاعات تماس :

تلفن همراه بهنام جاهدی : ۱۶ ۵۳ ۹۱۶ ۹۱۵ ۹۸+
ایمیل : behnamjahedibrand2015@gmail.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *